Support

Lorem ipsum dolor sit amet:

24h / 365days

We offer support for our customers

Mon - Fri 8:00am - 5:00pm (GMT +1)

Get in touch

Cybersteel Inc.
376-293 City Road, Suite 600
San Francisco, CA 94102

Have any questions?
+44 1234 567 890

Drop us a line
info@yourdomain.com

About us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec.

Haben Sie Fragen? 061 206 92 22

Shqip (Albanisch)

Mirësevini

Këshillime

  • Këshillime në 14 gjuhë rreth pyetjeve tuaja lidhur me punën, leje qëndrimin, fitimin e shtetësisë zvicerane, kurseve gjermane, financa, tatim, sigurime, banim / qera, familje, edukim, shëndetësi, etj.
  • Plotësojmë formularë të ndryshëm si edhe deklaratën e taksave, kryejmë shërbime me shkrim si ankesa, aplikim për punë, etj.
  • Ndërmjetësim dhe pajtim në zgjidhje të konflikteve

Informata

  • Informata rreth temave të migrimit dhe integrimit për organizatat e migrantëve, grupeve të religjioneve të ndryshme, vendasve, autoriteteve, organizatave jofitimprurëse, specialistëve, mediave dhe punëdhënësve
  • Zhvillime të seancave informuese dhe aftësim / trajnime të mëtejshme
  • Këshilla për projektet e integrimit

Shërbime të përkthimeve me shkrim

Përkthime dokumentash me shkrim, të cilat njihen zyrtarisht, si psh. të letrave, diplomave, broshurave, etj. për përsona privat, për kompani të ndryshme, si dhe për autoritete dhe institucione.

Për çdo takim organizohet paraprakisht termini përkatës. Këshillimet gojore bëhen falas. çmimet për shërbimet e zakonshme me shkrim mund ti shihni në faqen tonë elektronike www.ggg-migration.ch/tarife.html.

Copyright © 2020 GGG Migration